Software voor zakelijke dienstverlening

Uw bedrijf is actief in de zakelijke dienstverlening?
U wil meer grip op uw bedrijfsprocessen en efficiënter werken?
U denkt aan Microsoft Dynamics voor zakelijke dienstverlening?

Goede keuze! Want goede automatisering is gewoon niet meer weg te denken in de moderne dienstverlening. Zeer veel bedrijven zijn actief in de zakelijke dienstverlening en jaar na jaar komen er nieuwe spelers bij. Professionele en zakelijke dienstverlening omvat zeer veel verschillende branches. Maar één dingen hebben ze gemeen: goede software voor zakelijke en professionele dienstverlening is een must voor iedereen, niemand kan nog zonder. Onze geïntegreerde Dynamics software laat u toe efficiënt te werken, en al uw processen professioneel aan te sturen. En onafgezien van welke diensten u biedt, onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening staat tot uw dienst!

Onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening doet u geld verdienen!

Ondernemingen in de zakelijke dienstverlening werken meestal op basis van projecten, opdrachten of dossiers. Dit kunnen kleine en grote opdrachten zijn, en er zijn projecten van uren, dagen en weken. Ieder project of opdracht kan bestaan uit contacten, offertes, budgetten, medewerkers, planningen, budgetcontroles, urenregistraties, bestellingen, materiaalverbruik, inhuur, facturatie, boekhouding, nazorg en zo meer. Ieder project is een unieke verzameling van kosten, opbrengsten en activiteiten. Ook mails en projectdocumenten zijn belangrijk en moeten snel teruggevonden kunnen worden. En elk van deze onderdelen wordt ook meer en meer gedigitaliseerd.

Onze Dynamics software verbindt alles naadloos aan elkaar. Het systeem zorgt voor een goede informatiedoorstroming, met meer grip en controle. U zal steeds het spoor op uw projecten en opdrachten blijven behouden. U zal preventief kunnen werken en korter op de bal spelen. Medewerkers zullen steeds weten wat moet gebeuren en de informatie van andere afdelingen aangeleverd krijgen. Onze aanpak leidt tot meer efficiëntiewinst en meer tevreden medewerkers. En het spreekt voor zich dat onze software u een sterke rapportering aanlevert!

Geïntegreerde software voor zakelijke dienstverlening is simpelweg de beste keuze als u efficiëntiewinsten wilt boeken. Veel bedrijven gebruiken tal van software naast elkaar, maar laten daarmee geld liggen. Hun medewerkers zijn ook vaak te veel van hun tijd met onnodig datawerk bezig, wat niet altijd meerwaarde heeft. De reden hiervoor is dat hun software niet met elkaar verbonden is en de software dus ook geen informatie aan elkaar kan doorgeven. Terwijl communicatie net wel de bedoeling is van efficiënte automatisering! Met 1 geïntegreerd systeem zijn al de softwaremodules op elkaar aangesloten en zullen al uw afdelingen, mensen en taken naadloos aansluiten. De software werkt voor u en zorgt voor een goede informatiedoorstroming doorheen uw bedrijf. Uw mensen zullen met onze software minder administratie moeten doen, en onnodig itypwerk behoort tot het verleden. Dus onze software helpt u geld verdienen!

Onze Dynamics software voor zakelijke en professionele dienstverlening bestaat uit verschillende modules, die u elk volgens uw eigen behoeften en tempo kan implementeren. U kan klein beginnen en groeien naar meer wanneer u wil. Dit zijn enkele van onze modules:

R

Offertes

R

CRM en Marketing

R

Werk in uitvoering

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Lonen

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Apps

dynamicsoffice picture 101

Werkt op elk toestel en overal!

Zakelijke dienstverleners zijn vaak erg mobiel. Net daarom werden Microsoft Dynamics, Office en onze branchesoftware voor zakelijke dienstverlening zo ontworpen dat u ze van overal op elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u overschakelen op tablet of smartphone. Dynamics software voor zakelijke dienstverlening werkt op elk besturingssysteem en elk type toestel, zowel op Windows, Android als Apple. De software past zichzelf automatisch aan en stemt zichzelf af op de grootte van uw scherm. Mobiliteit kent geen geheimen meer voor uw bedrijf, u hebt steeds uw informatie binnen handbereik en kunt steeds productief werken. Efficiënt toch!
dynamicsoffice picture 102

Voordelen van onze software voor zakelijke dienstverlening:

De Dynamics en Office software voor zakelijke dienstverlening blinkt uit op vele vlakken. Kort samengevat onderscheidt zij zich hierin:

P

Gebruiksvriendelijk

P

Integreert met Office

P

Branche specifiek

P

Hip en modern

P

Veel standaard

P

Betaalbaar

P

100% mobiel

P

Betrouwbaar

P

Cloud of lokaal

P

Uitgebreid

P

Marktleider

P

Huur of koop

Standaard zeer uitgebreid, maatwerk kan

Onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs, en behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen als u wil. Ook integraties met andere software en platformen is mogelijk, en is zelfs een sterkte van Dynamics.

Waarom Dynamics software voor zakelijke dienstverlening bij ons kopen?

Omdat Dynamics en Office degelijke software zijn. En omdat Offimac al 40 jaar een betrouwbare partij is met kennis van zaken, oplossingen en referenties in de wereld van Dynamics software voor zakelijke dienstverlening. Wij werken met succes volgens ISO9001-procedures om onze software professioneel te bouwen en te beheren. Wij realiseren totaaloplossingen en ontzorgen klanten maximaal. En onze software is ook gecertificeerd door Microsoft.

Naast Dynamics software voor zakelijke dienstverlening ontwikkelt Offimac bovendien nog andere software voor deze dienstverlening zoals apps, planningsplatformen en vele andere. Op deze site vindt u hierover ook nog tal van informatie.

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor vragen!

Vul onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening aan:

Ja, u kan nog veel verder gaan en uw softwaresysteem nog verder met ons uitbouwen!

Calculatie

Voor- & nacalculatie

CRM en Verkoop

Volgt uw verkoop beter op

Managementrapportage

Meten is weten

Internetportalen

Informatie via het web

Projectbeheer

Beheert uw projecten

Financiën

Vorderen en boekhouden

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel

Hardware en cloud

Toestellen hoe u wil

Planning

Planning is geld verdienen!

Documentbeheer

Documentbeheer voor bedrijven

Apps

Opvolging van waar u maar wilt

Office & SharePoint

Office gebruikt iedereen