Microsoft Dynamics NAV of Navision, dé bedrijfssoftware die u zoekt

Microsoft Dynamics NAV wordt ontwikkeld sinds 1983 en werd heel lang onder de naam Navision verkocht. In 2002 werd Microsoft eigenaar van Navision. Met meer dan 110.000 klanten wereldwijd  is deze oplossing vandaag de dag de meest gebruikte ERP bedrijfssoftware bij kleine en middelgrote ondernemingen in tal van sectoren. Microsoft Dynamics NAV of Navision biedt de beste prijs/kwaliteit voor KMO’s en is met meer dan 9.000 eindklanten ook marktleider in de Benelux.

Microsoft staat garant voor voortdurende innovatie en jaarlijks komen er nieuwigheden bij die het  pakket en de productiviteit nog meer te verbeteren. Microsoft Dynamics NAV of Navision is de bedrijfssoftware die KMO’s de grootste toekomstgarantie en vooruitgang biedt.

Microsoft Dynamics NAV of Navision is modulair opgebouwd

Microsoft Dynamics NAV of Navision vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken, zodat informatie sneller doorstroomt en mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden, zodat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met Microsoft Dynamics NAV of Navision beschikt u over een geïntegreerde oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die uw efficiëntie verbetert en er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen!

U kan uw systeem modulair samenstellen en kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft. U kan starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Microsoft Dynamics NAV of Navision is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

R

Aankoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Verkoop

R

Calculaties

R

Boekhouding

R

Office Koppelingen

R

Planning

R

Projectbeheer

R

Magazijn

R

Nacalculatie

Microsoft Dynamics NAV of Navision werkt op elk toestel en met elk besturingssysteem!

Microsoft Dynamics NAV of Navision is bedrijfssoftware voor elke afdeling van uw bedrijf. En 1 van de knappe eigenschappen van de software is dat het op elk toestel kan draaien. Of u het pakket gebruikt op kantoor, thuis of onderweg, op laptop, desktop, iPad of iPhone, tablet, Apple, Android of Microsoft machines, in een Windows of in een web client … het kan gewoon allemaal.

De software is standaard hierop voorzien, zodat u van overal kan werken en dus steeds productief kan zijn.

dynamicsoffice picture 102

Oplossingen aanvullend op Microsoft Dynamics NAV of Navision

Planningssoftware

Goede planning helpt u geld verdienen. Daarom ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen.

Wij hebben zowel oplossingen voor taakplanning, persoonsplanning als GANT projectplanning. Ons sterk punt is dat deze alle 3 met elkaar samenwerken, van detailplanning tot urenregistratie.

Verkoop en CRM

Professioneel verkoopsbeheer en een goed overzicht op offertes en aanbestedingen is belangrijk in elk bedrijf.

Onze verkoop en CRM modules die naadloos werken in en met Dynamics software zullen u helpen uw verkoopproces te stroomlijnen en overzichtelijker te houden.

Documentbeheer

Wij bieden tal van oplossingen aan om u te helpen met uw documentbeheer, neem even een kijkje op onze website voor meer informatie.

Personeelsbeheer

Wij beschikken ook over software voor HRM en personeelsbeheer.

In onderstaande vindt u een overzicht van enkele van de modules in onze personeelssoftware:

Sollicitantenbeheer

Competenties

Werkmiddelen

Onkosten

Verzekeringen

Personeelsbeheer

Opleidingen

Diploma's

Evaluatiegesprekken

Koppeling Planning

Lonen en vergoedingen

Certificaties en keuringen

Verlof

Wagenparkbeheer

Koppeling Projecten

Optioneel is een digitale koppeling met sociaal secretariaten ook mogelijk.
dynamicsoffice picture 101

Apps

Van waar u ook bent informatie opvragen of ingeven? Online bestellen of materiaal en materieel aanvragen? Uw calculatie of boekhouding opvolgen via een app? Het kan allemaal met onze apps.

Track & Trace

Dynamics software kan samenwerken met verschillende oplossingen voor track&trace.

Internetsites

Internetsites worden meer een meer gebruikt om klanten en medewerkers vanop afstand toegang te geven tot informatie. Zo beschikken wij ook over een internetportaal dat wij kunnen koppelen aan uw Dynamics software. Zodat mensen 24 uur op 24 uw informatie kunnen raadplegen van waar dan ook.

Managementrapportage

Meten is weten. En goede cijferinformatie helpt goede beslissingen te nemen. Onze software helpt u hiermee, maar klanten die hierin nog een stap verder willen gaan helpen wij ook graag verder.

Hardware en cloud

Wij kunnen u alle mogelijke hardware en cloud leveren voor uw Dynamics software. Wij leveren totaaloplossingen voor bedrijven.

Office 365 en SharePoint

Ook hiervoor kan u bij ons terecht.