Software voor ICT- en softwarebedrijven

U bent zelf een ICT- of softwarebedrijf?
U wil uw administratie beter stroomlijnen?
U zoekt een toekomstgericht en betrouwbaar softwareplatform voor uw processen?
U wilt ontdekken wat onze Dynamics software voor uw ICT- of softwarebedrijf kan betekenen?

Welkom op deze site dan, want Offimac is een betrouwbare partner voor ICT- en softwarebedrijven! Want Offimac is zelf al 40 jaar zelf actief als ICT- en softwarebedrijf. Wij kennen deze processen uit eigen ervaring, en weten dat er toch best wel wat verschillen zijn tussen hardware- en softwarebedrijven. Beide zijn vertrouwd met project-, service- en supportactiviteiten. Beide verkopen licenties en doen aan contractbeheer. Planning en urenregistratie zijn in elk van beide belangrijk. Maar bedrijven actief in de hardware hebben ook vaak meer vergelijkende aankoop, logistiek en webshops, en willen intern bijvoorbeeld ook aan voorraadbeheer en scanning kunnen doen. Softwarebedrijven beheren soms zelfs helemaal geen artikels, voorraden of magazijnen en sommige onder hen doen enkel maar ontwikkeling of dienstverlening in de ruime zin. Nog andere ICT-bedrijven zoals Offimac leveren zowel hardware als software, en moeten totaalprojecten kunnen beheren. En daarnaast zijn er ook nog veel ICT-bedrijven die aan detachering doen. Om maar te zeggen: er zijn verschillende types van ICT- en softwarebedrijven.

Welk ook de specifieke ICT-branche is waarin uw bedrijf zit, onze Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven helpt u efficiënter te werken.

Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven is een geïntegreerde oplossing

Wij vertellen u niets nieuws als we zeggen dat er zeer veel software op de markt is. Wat ons echter nog steeds verbaast is dat veel bedrijven deze naast elkaar blijven gebruiken. Zonder integratie. Medewerkers moeten teveel input steeds opnieuw doen, wat leidt tot geldverlies. Dit terwijl men in het digitale tijdperk dingen slechts 1 maar zou moeten ingeven, en de software in de achtergrond al de rest doet. Met geïntegreerde Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven kan u efficiënt werken. Onze Dynamics software laat u toe al uw bedrijfsprocessen te sturen vanuit 1 softwarepakket en heel uw administratie daar in te stroomlijnen, volgens de types activiteiten die u doet. Onze Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven zorgt voor de juiste informatie op de juiste plaats, van verkoop tot factuur. Mensen krijgen meer overzicht zodat zij beter hun opdrachten kunnen doen. En het management krijgt een betere rapportering.

Onze Dynamics software omvat volgende modules:

R

Klantenbeheer

R

CRM & Marketing

R

Webshop (optie)

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Service-na-verkoop

R

Rapportering

R

Scanning

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Forecasting (optioneel)

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Magazijnbeheer/WMS

dynamicsoffice picture 101

Onze Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven is zeer toekomstgericht

Microsoft en Microsoft Dynamics moeten we u ongetwijfeld niet meer voorstellen.

Microsoft Dynamics is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office en integreert zeer veel andere Microsoft producten als SQL Server, PowerBI, SharePoint en Azure. Het is een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen en waarmee ze graag zullen werken. Bovendien staat Microsoft er voor garant dat zij nieuwe technologie en innovatie zullen blijven integreren, en dat zaken als artificiële intelligentie en internet of things gekoppeld worden.

De meerwaarde van Offimac is dat wij specifieke functionaliteiten voor ICT- en softwarebedrijven kant-en-klaar kunnen toevoegen aan standaard Microsoft Dynamics. Denk hierbij aan functies voor projectbeheer, planning, services, helpdesk, SLA, personeelsbeheer, urenregistratie, tickets, apps en documentbeheer. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren voor bepaalde specifieke behoeften van klanten.

Dit maakt onze software voor ICT- en softwarebedrijven volgens ons dus ook de meest complete.

Mobiliteit verzekerd: deze software werkt gewoon op elk toestel en overal!

In de ICT branche wordt vaak vanop wisselende locaties gewerkt. Dit kan op kantoor zijn, bij klanten of zelfs thuis. Waar u ook bent, u kan steeds werken met onze Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven. Microsoft Dynamics is zo ontworpen dat u ze vanzelf van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor of bij een klant kan u kiezen voor laptop, PC of tablet. Bent u op de baan dan kiest misschien eerder voor tablet of smartphone. Microsoft Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven werkt zowel op Windows, Android als Apple toestellen. De software past zich aan en zorgt er voor dat u steeds alle informatie binnen handbereik hebt!
dynamicsoffice picture 102

Sterktes van onze Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven

Laat u verrassen door de sterktes van onze Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven:

P

Gebruiksvriendelijk

P

Integreert met Office

P

Branche specifiek

P

Hip en modern

P

Veel standaard

P

Betaalbaar

P

100% mobiel

P

Betrouwbaar

P

Cloud of lokaal

P

Uitgebreid

P

Marktleider

P

Huur of koop

Standaard zeer uitgebreid, maatwerk kan

Onze Dynamics software voor ICT- en softwarebedrijven is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs, en behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen als u dat wil. Ook integraties met andere software en platformen is mogelijk, en is zelfs een sterkte van Dynamics.

Onze software voor ICT- en softwarebedrijven steunt op 40 jaar ervaring!

Zoals u hoger kon lezen is Offimac zelf al 40 jaar actief in de ICT. En daarnaast kan onze firma bogen op meer dan 20 jaar expertise in Microsoft Dynamics software.

Offimac werkt ook al meer dan 10 jaar volgens ISO9001, wat klanten een garantie voor kwaliteit en ondersteuning biedt. Het is een betrouwbare partner met een stevige financiële basis. Offimac bezit meer dan 6 Microsoft partnercompetenties en haar oplossingen voor Dynamics werden door Microsoft officieel gecertificeerd, als bewijs van excellentie in techniek en support. DynamicsOffice is verdeler van Offimac software in Nederland.

Meer informatie over Microsoft Dynamics vindt u ook op deze site terug.

Voor meer vragen over onze Dynamics software kan u ons bereiken via onderstaand contactformulier en telefoonnummer.

Klik hier voor uitbreidingen op onze software:

Calculatie

Voor- & nacalculatie

CRM en Verkoop

Volgt uw verkoop beter op

Managementrapportage

Meten is weten

Internetportalen

Informatie via het web

Projectbeheer

Beheert uw projecten

Financiën

Vorderen en boekhouden

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel

Hardware en cloud

Toestellen hoe u wil

Planning

Planning is geld verdienen!

Documentbeheer

Documentbeheer voor bedrijven

Apps

Opvolging van waar u maar wilt

Office & SharePoint

Office gebruikt iedereen