Bouwsoftware

Ook uw bouwbedrijf wil sneller en efficiënter werken?
Hebt u al gedacht aan Dynamics bouwsoftware?
Laat onze Dynamics uw werven en projecten optimaliseren!

Met  goede bouwsoftware kan ook uw bouwbedrijf heel wat productiviteitswinst boeken. Onze Dynamics bouwsoftware voor helpt u heel uw administratie goed te organiseren en uw werven goed op te volgen. Zodat u dus finaal meer marges en geld kan verdienen!

Waarom Dynamics bouwsoftware voor uw bouwfirma?

Er bestaat veel software voor bouw, voor tal van uiteenlopende bedrijfsbehoeften. U kan deze allemaal één voor één aankopen en installeren, maar het grootste rendement gaat u behalen als u alles en iedereen goed op elkaar afstemt. Een geïntegreerde ERP-bouwsoftware voor al uw afdelingen is de beste basis om u te helpen efficiënter werken. Dynamics bouwsoftware laat u toe al uw afdelingen, mensen en werven aan te sturen vanuit 1 softwarepakket, en dit met een minimum aan intypwerk en administratie. Want dubbelwerk doet niemand graag!

Onze Dynamics bouwsoftware bevat volgende modules:

R

Calculatie

R

CRM

R

Vorderingsstaten

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Koppeling sociaal secretariaat

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Track & Trace

dynamicsoffice picture 101

Onze bouwsoftware werkt op elk toestel en overal!

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met onze bouwsoftware. Want Microsoft Dynamics en onze bouwsoftware zijn zo ontworpen dat u ze van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. En bent u onderweg of op de werf kan u kiezen voor tablet of smartphone. U kan dat doen vanop elk besturingssysteem en toestel. Want Microsoft Dynamics werkt op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf automatisch aan aan uw toestel en de grootte van uw scherm. Dus mobiliteit kent geen grenzen meer. Bij ons hebt u steeds uw informatie binnen handbereik. En kunt steeds van overal productief werken. Want dat is makkelijk, toch!

dynamicsoffice picture 102

Voordelen van Dynamics bouwsoftware

Dynamics en Office bouwsoftware van Offimac biedt vele voordelen. Hierna sommen wij de belangrijkste voordelen kort voor u op:

P

Gebruiksvriendelijk

P

Integreert met Office

P

Branche specifiek

P

Hip en modern

P

Veel standaard

P

Betaalbaar

P

100% mobiel

P

Betrouwbaar

P

Cloud of lokaal

P

Uitgebreid

P

Marktleider

P

Huur of koop

Hoe onze bouwsoftware werkt?

CRM en Verkoop

Voor moderne bouwbedrijven heeft CRM, verkoop en marketing geen geheimen. Men wil goed overzicht bewaren op de verkoop. En de juiste acties op de juiste momenten nemen.

Onze ervaring is dat bouwbedrijven dit alles simpel zonder al te veel extra administratie willen.

Onze oplossing koppelt met uw Outlook agenda en laat u toe taken en activiteiten te plannen. U kan uw offertes opvolgen en orderboek samenstellen. En u kan taken delegeren aan andere medewerkers en diensten. Bovendien synchroniseert u dit met uw Outlook en smartphone.

Calculatie

Ieder bouwbedrijf maakt calculaties en offertes. Met het calculatieprogramma in Dynamics bouwsoftware doet u dit overzichtelijk. Zodat u achteraf ook makkelijk uw werven verder op kan volgen. En aan nacalculaties kan doen.

Dynamics bouwsoftware voorziet in een specifiek calculatieprogramma. Zodat u kleine projecten maar ook grote projecten van vele duizenden lijnen kunt calculeren. U kan prijsaanvragen van architecten en bureaus importeren en hier verder op calculeren. En achteraf kan u opnieuw exporteren. Want het spreekt voor zich dat u ook offertes in de officiële formaten kan aanleveren.

Ons calculatieprogramma laat u toe bibliotheken en normen bij te houden. Zodat uw calculators sneller kunnen werken. Want zij kunnen calculeren aan de hand van normen, activiteiten en stuklijsten. Zij kunnen lijnen en calculatieblokken ophalen en aanpassen.

Vanuit het calculatieprogramma kan u eveneens prijsaanvragen naar leveranciers lanceren, opvolgen en importeren in uw calculaties, zodat u over de juiste prijsinfo per project beschikt.

U kan offertes uitprinten in tal van formaten en tal van interne projectbudgetoverzichten uitdrukken en doormailen.

Onze Dynamics bouwsoftware levert een zeer volledige calculatiemotor die eveneens de basis is voor de verdere projectuitvoering. U moet niets meer overtypen, u moet enkel de offerte omzetten in een order en kan vervolgens verder gaan met het bouwprojectbeheer.

Projectbeheer

Projectbeheer is nodig in ieder bouwbedrijf. Want iedere bouwfirma heeft werven en installaties waarop mensen gepland zijn en budgetten voorzien werden. Dynamics bouwsoftware helpt u met bouwprojectbeheer.

Ongeacht de specifieke tak van de bouw dat u zit, u hebt calculaties die leiden tot offertes en orders. Projectorders uitvoeren betekent dat u materialen gaat bestellen, planningen gaat doen en mensen, machines en materieel gaat inzetten. En u kan opvolgen wat waar geleverd werd.

Mensen, machines, materiaal en materieel kunnen eveneens via extra planningsborden die het projectbeheer vervolledigen gepland worden. De gepresteerde noteren uw medewerkers in de module bouwprojectbeheer.

In de uitvoering van de projecten zal u ook uitvoeringsstaten maken, factureren en boekhouden. Inkoop- en verkoopfacturen komen terecht in de Dynamics boekhoudmodule, op het juiste project. Alle kosten en opbrengsten worden geregistreerd op de projecten zodat u steeds een goed up-to-date zicht hebt op uw nacalculaties per project.

Planning

Goede planning doet bouwbedrijven echt geld verdienen! Speciaal hiervoor ontwikkelden wij dan ook tal van planningsoplossingen die wij koppelen aan Dynamics bouwsoftware.

Op basis van projecten stuurt u te plannen taken, werven en meetstaten door naar de planning. Daar kunnen zij op verschillende mogelijke manier verwerkt worden.

Wij hebben zowel oplossingen voor taakplanning, teamplanning als GANT projectplanning. En ons sterk punt is dat deze alle 3 met elkaar samenhangen!

Wij kunnen onze planningssoftware helemaal op maat van uw specifieke wensen inrichten.

Onze planningssoftware is echt uniek!

Financiën

Voortgangsstaten, pro forma facturen, facturen en boekhouding zijn de meest voorkomende financiële items in de bouw. Deze en  vele andere vindt u terug in onze Dynamics bouwsoftware financiën.

Wij leveren u een boekhoudmodule conform de wetgeving inclusief elektronisch bankieren.

Bovenop krijgt u uitgebreide financiële lijsten en rapporteringen.

Documentbeheer

Inzake documentbeheer voor de bouw hebben wij meerdere oplossingen in huis.

HRM en Personeel

Moderne bouwbedrijven doen aan professioneel personeelsbeheer. Onze Dynamics software voor HRM en personeelsbeheer maakt dit eenvoudiger voor u.

Met onze software kan u zowel sollicitanten en personeelsleden beheren. Het is een zeer volledige oplossing die zowat alle mogelijke werkinformatie omvat.

Daarnaast beschikken wij optioneel over internetportalen en apps zodat uw mensen mobiel of via het internet informatie kunnen opvragen en doorgeven.

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel brengen logistiek met zich mee. En hierbij komen ook aankopen, magazijnen, voorraden en verplaatsingen kijken.

Vanuit Dynamics bouwsoftware kan u materiaal bestellen en laten leveren in uw magazijn of rechtstreeks op de werven. Het aankopen op zich kan op verschillende manieren en optioneel voorzien wij ook in directe links met de aankoopdiensten van distributeurs.

Geleverde en gebruikte materialen worden geboekt op de juiste projecten en magazijnen.

Materieel kan beheerd worden per persoon, locatie of werf. En ook hiervan wilt u waarschijnlijk de detailbewegingen bijhouden van gebruik of uitleen. Dat kan.

Scanning wordt ook veelgevraagd in het kader van logistiek. En ook hiervoor kunnen wij u een totaaloplossing bieden die zowel software als hardware kan omvatten. En wij kunnen u dit offline en online leveren en installeren.

Apps

Vanop de werf informatie opvragen of ingeven? Online bestellen of materiaal en materieel aanvragen? Uw verlof bekijken of extra verlof aanvragen? Documenten nachecken vanop de baan? Uw calculatie of boekhouding opvolgen via een app? Het kan allemaal met onze bouwapps.

Wij hebben tal van bouwapps in ons gamma.

Onze bouwapps kunnen gebruikt worden in Bouwsoftware365 en sommige kunnen ook volledig apart gebruikt worden.

Wij beschikken over een eigen team van app ontwikkelaars en kunnen dus ook steeds uw eigen bouwapps helemaal op uw maat maken als u wil.

Internetportalen

Bouwbedrijven stellen meer en meer informatie ter beschikking via het internet en willen 24 uur op 24 uur informatie delen met hun personeel en projectleiders.

Bovenop Dynamics bouwsoftware kunnen wij u ook aparte internetportalen leveren voor onder andere personeel, werfinformatie, bestellingen, klanteninformatie, uitvoeringsstaten en facturen, services, ticket systemen, interne communicatie, documenten en andere informatiegebieden.

Internetportalen verhogen uw servicegraad en zorgen ervoor dat u minder gebeld wordt.

Standaard zeer uitgebreid, maatwerk kan?

Onze Dynamics bouwsoftware is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs, en behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen als u dat wil. Ook integraties met andere software is mogelijk, en het is zelfs een sterkte van Dynamics.

Dit alles onderscheidt ons ook van de vele standaardpakketten.

Hoe Dynamics bouwsoftware in uw bedrijf implementeren?

Wij zijn een betrouwbare firma met vakmanschap en 40 jaar ervaring in bouwbedrijven, een firma waarop u zelf kunt bouwen. Wij kennen de bouw, hebben pasklare software en weten wat software voor bouwbedrijven betekent. Wij zijn implementeren met zorg en zijn gekend voor onze oerdegelijke support achteraf.

Op ons kunt u bouwen!

Onze Dynamics software voor de bouw kan u uitbreiden met nog meer modules:

Calculatie

Voor- & nacalculatie

CRM en Verkoop

Volgt uw verkoop beter op

Managementrapportage

Meten is weten

Internetportalen

Informatie via het web

Projectbeheer

Beheert uw projecten

Financiën

Vorderen en boekhouden

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel

Hardware en cloud

Toestellen hoe u wil

Planning

Planning is geld verdienen!

Documentbeheer

Documentbeheer voor bedrijven

Apps

Opvolging van waar u maar wilt

Office & SharePoint

Office gebruikt iedereen