Consultancysoftware

U zit in de consultancybranche?
Of wilt een efficiënte administratie?
Zoekt u specifieke Dynamics software voor de consultancybranche?

Welkom op deze pagina dan! Zeer veel adviesbedrijven zijn actief in consultancy. En jaarlijks komen er vele nieuwe  ondernemingen bij. Niet alleen zijn er de gevestigde waarden. We zien de laatste jaren ook meer en meer nieuwkomers op de markt die zich specialiseren. En die daarin ook een interessante marktpositie weten te veroveren. Maar onze Dynamics consultancysoftware helpt ieder adviesbedrijf om haar de administratie vlot te laten verlopen. Want groot of klein, een efficiënte administratie met zo weinig mogelijk werk vindt iedereen fijn!

Onze Dynamics consultancysoftware groeit met u mee

Als startend consultant of ZZP gaat men vaak eerst met Microsoft Office en Office 365 aan de slag. Daarna komt er vaak een behoefte om meer documenten te kunnen opslaan lokaal of in de cloud. Want uren registreren en factureren doet men vaak manueel. En de meeste boekhouddocumenten brengt men in het begin nog naar de accountant. Maar op een gegeven moment lukt als groeiend bedrijf zo niet meer … dan is de tijd rijp voor wat meer automatisering.

Dus wat dan?

En dan is de eerstvolgende stap meer bedrijfsadministratie gaan invoeren. Daarvoor gaat men meer software in gebruik nemen om de verkoop en administratie te stroomlijnen. Geïntegreerde consultancysoftware die al deze aspecten omvat is de beste keuze. Veel bedrijven gebruiken tal van software naast elkaar. Maar zij laten daarmee geld liggen. Want software die niet met elkaar verbonden is zorgt er voor dat mensen zelf meer tijd in administratie en inputwerk moeten steken. Terwijl efficiënte automatisering dat in uw plaats kan doen. Zodat consultants meer tijd aan betaald klantenwerk kunnen spenderen! Met 1 geïntegreerd consultancysoftware systeem is iedereen met elkaar verbonden en wordt informatie meer gedeeld. Daardoor zullen uw consultants minder administratie moeten doen. En meer kunnen doen wat ze graag doen: advies geven en diensten verlenen aan uw klanten.

Onze Dynamics consultancysoftware kan u module per module volgens uw eigen behoeften in gebruik nemen. Hieronder vindt u enkele van onze specifieke Dynamics modules:

R

Klantenbeheer

R

CRM & Marketing

R

Webshop (optie)

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Service-na-verkoop

R

Rapportering

R

Scanning

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Forecasting (optioneel)

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Magazijnbeheer/WMS

dynamicsoffice picture 101

Onze software werkt op elk toestel en overal!

Consultants zijn doorgaans zeer mobiele mensen met wisselende werklocaties. Waar u zich ook bevindt, u kan steeds werken met onze software. Onze consultancysoftware is zo ontworpen dat u ze van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor, thuis of bij een klant hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. En bent u op de baan dan kunt u kiezen voor tablet of smartphone. Microsoft Dynamics consultancysoftware werkt op Windows, Android en Apple op elk toestel. Want deze software past zich aan aan de grootte van uw scherm om u optimaal te laten werken. Met onze Dynamics consultancysoftware hebt steeds uw informatie binnen handbereik. En kunt steeds productief werken. Dat is sterk!

Sterktes van onze Dynamics consultancy software

Onze software kenmerkt zich door een superieure technologie, maar heeft nog meer voordelen:

P

Gebruiksvriendelijk

P

Integreert met Office

P

Branche specifiek

P

Hip en modern

P

Veel standaard

P

Betaalbaar

P

100% mobiel

P

Betrouwbaar

P

Cloud of lokaal

P

Uitgebreid

P

Marktleider

P

Huur of koop

Standaard zeer uitgebreid, maatwerk kan

Onze Dynamics consultancy software is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs, en behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen als u dat wil. Ook integraties met andere software en platformen is mogelijk, en is zelfs een sterkte van Dynamics.

Waarom Dynamics en Office consultancysoftware?

Dynamics en Office worden verdeeld door Offimac. En Offimac is al 40 jaar een betrouwbare partij met kennis van zaken in de wereld van consultancysoftware en dienstverlening. Offimac bouwt haar software volgens ISO9001-procedures. Wat klanten de nodige garanties inzake professionaliteit en ondersteuning biedt. En Offimac beschikt uiteraard over de nodige officiële certificaten en erkenningen bij Microsoft voor haar oplossingen.

Onze consultants werken bovendien ook zelf in onze Dynamics consultancysoftware, waardoor ze het pakket door en door kennen.

En ook voor documentbeheer, apps, planning en vele andere oplossingen voor de consultancybranche kan bij ons terecht, zoals u elders op deze site kan lezen.

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor vragen!

Calculatie

Voor- & nacalculatie

CRM en Verkoop

Volgt uw verkoop beter op

Managementrapportage

Meten is weten

Internetportalen

Informatie via het web

Projectbeheer

Beheert uw projecten

Financiën

Vorderen en boekhouden

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel

Hardware en cloud

Toestellen hoe u wil

Planning

Planning is geld verdienen!

Documentbeheer

Documentbeheer voor bedrijven

Apps

Opvolging van waar u maar wilt

Office & SharePoint

Office gebruikt iedereen